Over ons

Huisstijl-portaal.nl is ontwikkeld door De Vormstrateeg, een bureau voor huisstijl ontwerp en management. We zijn ooit begonnen met een webportaal voor het huisstijlbeheer van onze bestaande klanten. Dat werkte zo goed dat we hebben besloten dit beschikbaar te stellen voor iedereen die meer grip wil op zijn huisstijl. Dat is Huisstijl-portaal.nl geworden.

Je huisstijl is een waardevol bezit en het gezicht van je bedrijf. Dat vraagt om verantwoord beheer. Veel bedrijven zien in de wirwar van logo’s en ander communicatiemateriaal door de bomen het bos niet meer. Als huisstijl elementen niet consistent worden gebruikt, leidt dit tot versnippering van de huisstijl en vertroebeling van de boodschap. Dit gaat ten koste van de herkenbaarheid en communicatiekracht van de huisstijl. En daarmee ook van het bedrijf. Huisstijl-portaal.nl geeft je de mogelijkheid om je huisstijl en je merk professioneel te managen.

De Vormstrateeg is een huisstijlbureau gevestigd in Amsterdam. Sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in huisstijladvies, -ontwerpen, -restylen, -implementatie en huisstijlmanagement.

www.vormstrateeg.nl