Hét digitale archief voor al je communicatiemateriaal

Structureer en beheer  je huisstijl elementen op één plek.

Huisstijl-portaal.nl is een brandportal waarin alle elementen van je huisstijl overzichtelijk zijn gerangschikt. Denk aan al je logo’s, maar ook de beeldbank met foto’s en video’s, promotiemateriaal zoals folders en brochures en merkrichtlijnen. Geen gezoek meer naar dat ene logo, maar alles met één muisklik onder handbereik en direct te downloaden.

De ontwikkelaars van Huisstijl-portaal.nl zijn professionals die dagelijks werken met huisstijlen en merken. Het unieke van Huisstijl-portaal.nl is dat wij voorafgaand aan het inrichten van de webportaal een technische kwaliteitscheck uitvoeren van al je huisstijl- en communicatiemiddelen. We kijken of alle bestanden aan de technische eisen voldoen, zoals de juiste grootte en format, en of alle elementen goed op elkaar aansluiten. Zonodig passen we de bestanden aan om een zo volledig mogelijk palet te krijgen. Dus niet alleen maar .jpg’s, maar ook vectorbestanden voor het drukwerk. Tenslotte zorgen we ervoor dat alles in het webportaal op de goede plek staat.

 Je huisstijl is een waardevol bezit en het gezicht van je bedrijf. Dat vraagt om verantwoord beheer. Veel bedrijven zien in de wirwar van logo’s en ander communicatiemateriaal door de bomen het bos niet meer. Als huisstijlelementen niet consistent worden gebruikt, leidt dit tot versnippering van de huisstijl en vertroebeling van de boodschap. Dit gaat ten koste van de herkenbaarheid en communicatiekracht van je huisstijl. En dus ook van je bedrijf. Huisstijl-portaal.nl geeft je de mogelijkheid om je huisstijl en je merk professioneel te managen.

   

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.